søndag 28. oktober 2012

Ulupna Island

skriveleif fra forrige post, det er altså 2 måneder jeg har verdt har.. takk for tips Kristina ;)

Helgen var fantastisk! Jeg, Morten og Jens hadde fri helg og dro til Ulupna Island (Redgum Retreat camp) For og treffe de andre trainee`ene. Folk kom langtvekkifra for og møtes. Vi hadde bare en time og kjøre ca. mens de andre hadde opp mot 10 timer en veg. Bra dere møtte!

Vi startet selvfølgelig og nyte noen iskald øl med det samme vi ankom campen. Det utviklet seg bare til enda flere, men tidlig kveld på de fleste. Ikke noe opplegg således på fredag.

Lørdag var det frokost, safari tur og bare morro! På safari-turen så vi en haug med koala`er ( koala er ikke en bjørn, ;)  Og en skokk med store kenguruer ( vi kaller dem skippys ) morsom safari tur med en bil som stoppet hver gang vi stoppet for og se på koalaene..  men den startet igjen omsider, morsomt når man er mitt ute i bushen, he? Nei..     Nedenfor kan du se bilder av koala og kenguru, hadde ikke med meg det andre kameraet mitt så fikk ikke tatt noen nærbilder..

Så var det lunsj, og aktiviteter. Volley, bading i elva, noen tok seg en tur med kajakkene, som sank... haha
Vi har en ny ting (jeg og dansken) Beer-bowling! (Øl- bowling) kjempe gøy! Og du blir ganske full av det om du spiller lenge nok.

ååh... Middagen, alt for mye kjøtt! Vi spiste and, kanin, gris, sau, ku, og ikke minst kenguru! Jeg har SPIST kenguru! Tenk dere det da..  Smakte faktisk ikke så værst..  så jeg tok en ny porsjon ;-)


Vi dro hjem på søndag 12`ish, hadde fri resten av dagen, så vi dro like så godt til nabo byen, Yarrawonga! Awesome city! Dit skal jeg garantert dra igjen med danskene for en helg..  Vannski, golf, casino, med mere.. Morro!


Og nei, mageproblemene mine er fortsatt elendig, enda etter 8 dager, legen igjen på  onsdag. Begynner og bli mektig  lei av å være syk i Australia..   Tror det kan være et magevirus.. så vet dere det..  


Sydney turen er bestilt, blir og tilbringe Nyttårsaften ( i alt fire dager) der.. det kommer til og bli fantastisk!
Drar dit sammen med en fra england, danmark og tyskland..  


I dag er det 27 grader. forventet 32 og 34 de to neste dagene..  (y) kos dere med snøen :)





 








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar